top of page
Wandelaars in Andalusië

Wandelvakantie Andalusië - cómpeta : waar cultuur, wandelen en plezier in de zon op je wachten!

Ben je toe aan een heerlijke vakantie in de prachtige regio Andalusië? 

 

Kom met ons mee!

Samen met ons de natuurlijke wonderen van Cómpeta ontdekken.

Genesteld tussen de bergketens Tejeda en Almijara ligt het charmante 'witte dorp' Cómpeta, met meer dan 42.000 hectare prachtig natuurpark.

 

En wie kan je beter door dit adembenemende landschap leiden dan de experts van Spanjeanders? Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij je dat je de mooiste plekjes en verborgen juweeltjes zult ontdekken.

Over Joost en Onne Schepel

In 1998 kwam ik (Joost) voor het eerst in Cómpeta op vakantie. De gastvrije sfeer, het klimaat en het natuurgebied met volop wandelmogelijkheden brachten mij in 1999 tot de aankoop van een vakantiehuis in de omgeving. Vele wandelingen verder leidden tot mijn definitieve emigratie naar Andalusië en de oprichting van het wandelbedrijf Spanjeanders.

 

Na bijna 20 jaar heb ik Spanjeanders in 2019 aan mijn zoon Onne overgedragen. Ik help Onne nog steeds graag wanneer dat nodig is. Spanjeanders is dus echt een familiebedrijf.

Oprichter Spanje Anders
Uitzicht over Cómpeta

Of je nu de voorkeur geeft aan een solo-avontuur of groepsexcursies, wij bieden het. Kies uit onze individuele wandelarrangementen in Competa, met een keuze uit meer dan 30 wandelingen, of ga op een van onze trektochten naar Granada,  Alfarnatejo, Nerja of Málaga.

 

We hebben een vergunning van de regering van Andalusië onder nr. AT/MA/00218, zodat je weet dat je in goede handen bent.

Zeg vaarwel tegen somber weer en hallo tegen plezier in de zon in Cómpeta!

Als je het sombere weer in het noorden beu bent, ontsnap dan naar het zonnige paradijs van Cómpeta! Dit levendige dorp biedt een verscheidenheid aan accommodaties, van knusse B&B's tot luxe hotels, samen met meer dan 20 bars, terrassen en restaurants met betaalbare prijzen.

 

Bovendien, met de luchthaven van Malaga op slechts een klein eindje rijden en het openbaar vervoer direct beschikbaar, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om hier te komen.

Uitzicht over wit dorp andalusië

spanjeanders Galerij

Dus waar wacht je op?

Pak je koffers, pak je wandelschoenen en ga met ons mee voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur, kunst en cultuur!

bottom of page