top of page

Algemene informatie

 

Aankomst en vertrek

Als u een accommodatie per week boekt, is voor sommige accommodaties zaterdag de wisseldag. Van tevoren kunnen andere aankomst- en/of vertrekdata worden afgesproken.

De kamer of het huis dat u huurt, is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode begint. Op de dag van vertrek dienen de kamers om 10.00 uur te zijn verlaten, zodat wij voldoende tijd hebben om ervoor te zorgen dat de kamers en huizen in perfecte staat zijn voor de volgende gasten.

Schoonmaak

Eindschoonmaak is inbegrepen in de huur. Desondanks verwachten wij dat u tijdens uw verblijf de kamer of het huis opruimt. Er zijn vuilcontainers beschikbaar op verschillende plekken in het dorp. Wij verzoeken u vriendelijk om uw afval daar te deponeren. Daarnaast, als u verblijft in een accommodatie met gemeenschappelijke voorzieningen, wordt u vriendelijk verzocht om rekening te houden met andere gasten die ook gebruik maken van deze gemeenschappelijke voorzieningen. Daarom verzoeken wij u tijdens uw verblijf, als u de keuken gebruikt, om alle gebruikte keukengerei af te wassen.

Prijzen

Gas, water en elektriciteit zijn – wanneer niet overmatig gebruikt – inbegrepen in onze prijzen.

Beddengoed en handdoeken

Alle beddengoed en handdoeken worden verstrekt. Voor degenen die voor langere periodes verblijven, worden alle lakens en handdoeken wekelijks vervangen.

Meubilair

Het huis is volledig gemeubileerd. In de keuken is er een gasfornuis, oven, koelkast, voldoende serviesgoed en keukengerei.

Huisdieren

Voor degenen die kamers huren, zijn huisdieren niet toegestaan uit respect voor andere gasten. Echter, als u het gehele huis huurt, staan wij huisdieren toe mits u bij het boeken aangeeft hoeveel huisdieren u van plan bent mee te nemen.

Reserveringen en betalingen

Reserveringen kunnen uitsluitend per e-mail worden gemaakt. Bij het boeken bevestigt u dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Binnen 24 uur na uw boeking ontvangt u een e-mailbevestiging en een factuur. Op de factuur staat een aanbetaling van 25%, die binnen 7 dagen na boeking moet worden betaald, en een restantbetaling van 75%, die uiterlijk 3 weken voor uw aankomst moet worden voldaan. Als de reservering binnen 3 weken voor aankomst wordt gemaakt, moet de volledige huurprijs binnen 7 dagen na boeking worden betaald. Als een betaling niet binnen de aangegeven termijnen wordt voldaan, wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Annuleringen en annuleringskosten

Annuleringen van reserveringen moeten ook per e-mail worden gedaan. Binnen 24 uur ontvangt u een e-mailbevestiging van uw annulering.

Binnen de eerste 7 dagen na uw reservering worden er bij Spanjeanders geen annuleringskosten in rekening gebracht. Deze periode van 7 dagen stelt u in staat om zonder druk of risico uw reisarrangementen naar Cómpeta te regelen. Buiten deze 7-daagse respijtperiode gelden de volgende annuleringskosten:

  • De annuleringskosten bedragen 25% tot 3 weken voor aankomst.

  • De annuleringskosten bedragen 75% tussen 3 weken en 1 week voor aankomst.

  • De annuleringskosten bedragen 90% binnen 1 week voor aankomst.

Omdat voor budgetvluchten vaak hoge annuleringskosten in rekening worden gebracht, adviseren wij u bij het boeken van uw vluchten een reisverzekering af te sluiten om uzelf te beschermen tegen het mogelijke risico en verlies van het moeten annuleren van vluchten en accommodaties.

bottom of page