top of page
handsome-man-traveling-with-his-backpack.jpg

ACCOMMODATIES

Ontspan en laad op

 
 
 
 

Ontdek drie verschillende accommodaties in Cómpeta, Spanje. Casa Hadriano, Casa Optima en Hotel Balcon bieden diverse opties voor jouw verblijf.

 

Van de authentieke Andalusische charme van Casa Hadriano tot het adembenemende uitzicht bij Casa Optima en de gemakken van Hotel Balcon, jij kunt de perfecte accommodatie kiezen voor jouw Cómpeta-ervaring.

Casa Hadriano

CASA HADRIANO

Jouw knusse toevluchtsoord in Cómpeta

 
 
 
 
 
bed.png
bathroom.png
terrace.png
kitchen-table.png

3 slaapkamers

3 badkamers

2 terrassen

Gedeelde keuken

Casa Hadriano is een heerlijke plek om te verblijven in Cómpeta, gelegen aan Calle Paco Hernandez nummer 20 in het stadscentrum, slechts 100 meter van Plaza Almijara, het belangrijkste plein. Het is een charmant Andalusisch huis dat prachtig is gerestaureerd en comfortabel is ingericht.

 

Je vindt er drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een goed uitgeruste gedeelde keuken, een knusse lounge en twee terrassen - één is overdekt en de andere is open en biedt een prachtig uitzicht op Cómpeta, de bergen en de Middellandse Zee.

 

Wat echt geweldig is, is dat als je van wandelen houdt, er verschillende paden zijn die direct vanaf de deur van Casa Hadriano beginnen en je naar het Nationaal Park brengen. En als je honger hebt of souvenirs moet kopen, zijn er volop winkels en restaurants in de buurt. Dit maakt Casa Hadriano tot een superhandige en populaire plek voor wandelaars en reizigers.

 

Wacht niet! Klik nu op onderstaande button en verzeker jezelf van een onvergetelijk verblijf bij Casa Hadriano. Jouw avontuur in Cómpeta wacht op je!

 
Casa Optima

CASA OPTIMA

Jouw schilderachtige reis

 
 
 
 
 
bed.png
bathroom.png
terrace.png
kitchen-table.png

2 slaapkamers

1 badkamer

Terras

Kitchenette

Casa Optima is gelegen aan de hogere zijde van Cómpeta, en je kunt het stadscentrum gemakkelijk bereiken met een korte wandeling van 10 minuten. Bij Casa Optima vind je twee knusse appartementen, elk met een eigen terras met prachtig uitzicht dat zich uitstrekt van de vallei tot aan de Middellandse Zee, op 16 kilometer afstand.

 

Studio-appartement La Maroma - ontworpen voor 2 personen. Dit appartement heeft een ruime woon- en slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een goed uitgeruste kitchenette om je maaltijden te bereiden, en een badkamer met een douche en toilet. Het is een geweldige plek om te ontspannen en van je verblijf te genieten.

 

Klaar om te genieten van de rust en schoonheid van Cómpeta? Klik nu op onderstaande button en verzeker je verblijf in Studio-appartement La Maroma bij Casa Optima. Jouw perfecte reis is slechts een klik verwijderd!

 
Hotel Balcon