Stedenreis Andalusië

 

 

Bent u van plan Sevilla, Cordoba en Granada te bezoeken?
De beste individuele stedenreis Andalusië
vanuit ***Apartamentos Ardales voor € 224,- p.p. per week
fly/drive en 3sterren verblijf van een week voor minder dan € 500,-
vergelijk met andere aanbieders!

 

 

Apartamentos Ardales is de ideale basis voor een culturele stedenreis naar Andalusië. De geografisch centrale plaats Ardales ligt op een half uur rijden van Málaga, Ronda en Antequera.

 
 

 

Alle drie grote steden Sevilla, Cordoba en Granada met de beroemde bezienswaardigheden liggen op slechts anderhalf uur rijden via uitstekende wegen door schitterende landschappen.

 • niet dagelijks in- en uitpakken van koffers en weer een ander hotel
 • maar één comfortabele plek van waaruit u de historische steden bezoekt en waar u´s avonds rustig kunt ontspannen
 
 
 

 

Wij hebben in 2006 het toen net geopende Apartamentos Ardales ontdekt op onze GR7 wandeltrektocht door Andalusië en sindsdien komen wij hier vaak en graag terug. Apartamentos Ardales biedt de volgende voordelen/voorzieningen:

 • 3sterren verblijf met 17 luxe appartementen van 2 tot 8 personen
 • in karakteristiek dorp met geografische ligging t.o.v. de historische steden
 • 50 meter van het centrale dorpsplein met terrasjes, restaurants en supermarkt
 • ieder appartement met sfeervolle slaapkamer(s), badkamer(s), woonkamer en volledig ingerichte keuken (zie foto's) en gratis internet
 • jacuzzi, zwembad en buiten terrassen
 • receptie en goede parkeergelegenheid
 • volledige vrijheid, geen vaste aankomst- of vertrekdagen
 • zeer betaalbare prijzen
 • bij aankomst van ons een welkomst- en informatiepakket in het Nederlands
 • tijdens uw verblijf zijn wij zelf voor u voor persoonlijk advies in het Nederlands lokaal bereikbaar

Ook in de directe omgeving van Ardales valt veel te genieten: o.a. wandelroutes door ongelofelijk mooie natuur, grotten met prehistorische rotstekeningen, stuwmeren met rijk vogelleven. Dus u kunt een dag stadsbezoek ook afwisselen met een interessante rustige dag in de buurt.

Prijzen voor een appartement van 2 personen per nacht:
laagseizoen € 66,- hoogseizoen € 79,- incl. 10% btw
hoogseizoen: 15 juli – 10 september, week voor Pasen, Kerst, speciale lange weekends laagseizoen: rest van het jaar = bijna altijd want juli en augustus zijn te warm voor een stedenbezoek aan Andalusië
bij verblijf van 7 nachten betaalt u minder:
een week ***verblijf kost in laagseizoen p.p. € 224,- en in hoogseizoen p.p. € 264,- incl. btw. 
Vraag vrijblijvend naar onze vroegboektarieven. 

 
 
 

Voor een fly/drive Andalusië raden wij u aan uw reis in deze volgorde te plannen: 

1. Kijk op één van de zoekmachines www.vliegtarieven.nl www.wegolo.nl www.cheaptickets.nl of www.d-reizen.nl naar vluchten naar Málaga in de door u gewenste vakantieperiode. In het algemeen geldt dat hoe eerder u boekt, des te gunstiger is de prijs. De vliegprijzen op dinsdag, woensdag en donderdag zijn meestal voordeliger dan in het weekend. Het scheelt vaak geld om meerdere zoekmachines met elkaar te vergelijken en/of ook om op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf te kijken. Als u in de buurt van de grens woont, dan is het zinvol om ook naar vluchten vanaf Eindhoven, Maastricht, Brussel, Düsseldorf of Weeze (Ryanair) te kijken. Als u ruim op tijd bent (circa 6 weken tevoren) hoeft u niet meer dan € 160,- tot € 180,- voor een retourticket te betalen.
2. Stuur ons -voordat u de vluchten boekt- een email naar: spanjeanders@gmail.com om te vragen of de accommodatie die periode beschikbaar is. U krijgt van ons omgaand antwoord.
3. Boek dan de vluchten en geef deze daarna aan ons door.
4. Wij sturen u omgaand een boekingsbevestiging en rekening voor de accommodatie, waarbij wij u vragen als zekerheid een deposito van 25% binnen 8 dagen te voldoen.
5. Daarna raden wij aan via internet een huurauto reserveren. Er zijn tal van aanbieders van huurauto's op vliegveld Malaga, niet alleen alle grote internationale autoverhuurbedrijven, maar ook diverse lokale aanbieders. Google 'car rental Malaga' en je vindt er veel. Vergelijk vooral de voorwaarden. www.marbesol.com en www.delpasocarhire.com zijn vaak heel gunstig. Buiten het hoogseizoen kost een Economy B huurauto maximaal € 140,- per week (bij 2 personen dus maximaal € 70,- p.p.) Op deze wijze regelt u zelf de beste fly/drive Andalusië voor minder dan € 500,- p.p. per week.

 

Informatie Sevilla | Informatie Corboba | Informatie Granada