La Madrugada, Competa 

B & B La Madrugada Cómpeta

B & B La Madrugada ligt 3 km buiten het dorp Cómpeta en heeft de mooiste uitzichten over het Almijara en Tejeda gebergte en de kust. We raden een huurauto aan voor deze accommodatie. Je loopt in 45 minuten naar het dorp (10 minuten per fiets).

Buiten leven en een ontspannen atmosfeer zijn de kenmerken van B & B La Madrugada. De Nederlandse gastheer en gastvrouw Harrie en Renate heten je van harte welkom en doen er alles aan om je een fijn verblijf te bezorgen. De morgen in La Madrugada begint met een uitgebreid ontbijt op één van de terrassen of in de gezellige woon/eetkamer. Daarna kun je doen wat je wilt. Een dag relaxen aan het zwembad, een dag naar het strand, naar de grotten van Nerja of naar Málaga of een meer actieve bezigheid, zoals wandelen in het immense natuurgebied of mountain biken. Mountain bikes zijn te huur bij La Madrugada. Gratis wifi.

Verblijf per nacht
€ 63 - voor 2 persoons kamer met eigen badkamer en uitgebreid ontbijt.

Bij verblijf van een week of langer krijg je ons boekje ‘Wandelvakantie in Cómpeta’ cadeau. La Madrugada is een uitstekende plek voor een afwisselende vakantie.

INFO EN BOEKINGEN
 

Fantastic Views from this Competa B&B Shaded Terrace in Competa
B&B Bedroom in Competa