Info en VoorwaardenAankomst en vertrek

Indien u een accommodatie per week huurt geldt voor sommige accommodaties de zaterdag als wisseldag. U kunt altijd vooraf met ons een andere aankomst- en vertrekdatum afspreken. De kamer resp. het huis is vanaf 16.00 uur voor u beschikbaar op de dag dat de huurperiode ingaat en dient u op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur te verlaten, teneinde ons in staat te stellen de kamer resp. het huis schoon aan de volgende huurder beschikbaar te stellen

Schoonmaak

De eindschoonmaak van de kamer resp. het huis is bij de huurprijs inbegrepen. Wel verwachten wij van u dat u aan het eind van uw verblijf de kamer resp. het huis opgeruimd achterlaat. Iedere werkdag omstreeks 16.00 uur worden op verschillende plekken in het dorp vuilniscontainers door de gemeente Cómpeta geplaatst die ’s-avonds weer worden weggehaald. Wilt u daar s.v.p. uw vuilnis deponeren? Bij verblijf in een huis met gemeenschappelijke keuken (Pension Hadriano, B & B Las Tres Abejas) vragen wij u, indien u van de keuken gebruik maakt, daarna af te wassen wat u zelf hebt gebruikt.

De prijzen

De prijzen zijn bij normaal gebruik inclusief gas, water en electriciteit

Dekbedden en linnengoed

Dekbedden, kussens, lakens, slopen en handdoeken zijn aanwezig. Bij huur van kamers resp. het huis per week of langer worden de lakens, slopen en handdoeken eenmaal per week vervangen.

Inrichting

Het huis is compleet ingericht. De keuken is voorzien van kookgelegenheid met toebehoren, een koelkast, voldoende serviesgoed en bestek.

Waarborgsom

Bij aankomst en de in ontvangstname van de huis- en kamersleutels dient door u een waarborgsom van € 25,- per kamer te worden betaald. Deze waarborgsom wordt terugbetaald bij inlevering van de huis- en kamersleutels aan het eind van de huurperiode, mits u de door u gehuurde kamer resp. het huis in goede staat achterlaat.

Huisdieren

Bij huur van een kamer mag een huisdier in beginsel niet worden meegenomen, rekening houdend met andere bewoners van het huis. Bij huur van het gehele huis bestaat er onzerzijds geen bezwaar tegen het meenemen van huisdieren. Bij boeking moet het meenemen van huisdieren altijd door u worden gemeld.

Reservering en betaling

U kunt uitsluitend reserveren per e-mail. Bij uw boeking verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden. Binnen 24 uur na uw boeking ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging en de factuur daarvoor. Op de factuur staan vermeld het aanbetalingsbedrag (25%) en de restbetaling (75%) en uiterlijk wanneer deze betalingen moeten plaatsvinden. Indien gereserveerd wordt binnen 3 weken voor de aankomstdatum, dient de gehele huursom uiterlijk 1 week na boeking te worden betaald. Indien een betaling niet tijdig plaatsvindt, dan is de boeking daardoor automatisch geannuleerd.

Annulering en annuleringskosten

Annulering van een reservering dient eveneens per e-mail plaats te vinden.
U ontvangt van ons binnen 24 uur per e-mail een bevestiging van uw annulering.
U heeft altijd bij ons een annuleringskostenvrije periode van 7 dagen vanaf het moment van onze bevestiging van uw reservering. Deze periode stelt u in staat uw reis naar Cómpeta te regelen. Indien b.v. geen vluchten beschikbaar zijn (of alleen tegen heel hoge tarieven) dan kunt u binnen deze 7 dagen kosteloos bij ons annuleren.

Overigens gelden de volgende annuleringskosten:

Bij annulering tot 3 weken voor de aankomstdatum bedragen de
annuleringskosten 25%.
Bij annulering tussen 3 weken en 1 week voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75%.
Bij annulering binnen een week voor de aankomstdatum bedragen de
annuleringskosten 90%.

Omdat voor goedkope vluchten doorgaans ook hoge annuleringskosten gelden, raden wij u aan in Nederland bij de boeking van uw vlucht voor zowel vlucht als verblijf een annuleringskostenverzekering af te sluiten.


Previous page: Boekingen
Next page: Vervoer naar Competa